top of page
Keresés
  • Baczó Sándor

Első poszt

Üdvözlöm a Karbantartás Blogomon




Egy ideje gondolkodok, hogy kövessem a mai világ trendjét és én is indítsak egy blogot. Ez nekem is egy új dolog, de az új dolgok mindig is segítettek motivációt találni a munkámban. Szeretném megosztani egy részét annak amivel találkoztam az évek során azokkal akiket érdekel a karbantartás. Mindig is szerettem facebookon nézegetni előtte-utána fotókat. Így hosszas készülődés után rá szántam magam és össze gyűjtöttem az évek alatt készített fotókat különböző felújításokról, problémákról, alkatrész törésekről, elhasználódásokról. Ezeket fogom posztolni amikor az időm engedi. Nem célom egyik gyártó gépét sem vagy valamelyik alkatrész gyártót rossz fényben feltüntetni, így próbálok úgy posztolni, hogy ne a gyártón legyen a hangsúly.


robot


Ez az első kép amit megosztok veletek. Ez tükrözi a karbantartók világát. A karbantartó ha áll a sor mellett vagy épp beszélget, (olyannal is találkoztam, hogy alszik :)) akkor mindig azt mondják rájuk, hogy nem csinálnak semmit. Márpedig ha a karbantartók jó munkát végeznek az évek során akkor elő fordul, hogy van némi szabad idejük. Ez a remekmű vagy 8 éve készült. Egy pályakezdő mérnök aki karbantartóként kezdte karrierjét szabad idejében, (amíg minden megfelelően működött a gyártósoron), a körülötte lévő alapanyagok felhasználásával megalkotta ezt a vidám robotot.


Ez csak az első poszt, így nem akartam elnyújtani. A következő már egy komolyabb felújításról fog szólni.


Ezeket a posztokat majd a BS Components facebook oldalán is meg fogom osztani, majd mindenki eldönti, ha kiváncsi arra amit posztolok, hogy hol olvassa el.


Addig is kövessetek engem, vagy a BS Components facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmiről, és ne feledjétek ha alkatrészre van szükségetek válasszátok a BS Components-et.


33 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page